Een ander Olympische is aangekomen en u dergelijke hoofd visualiseren wat die manier op deze blog. Meer in een klasse vanzelf avonturen van Bill Hancock. De Hobart native en decennia durende plaats van afstuderen kampioenschappen hoofd heeft als vrijwilliger bij zowel Winter en de Olympische spelen gaan versterken 1984 (zomer) en 2006 (Winter). Zijn door de verzendingen van de dag die een bekende kreeg wijden ons een identificeren op hoe het leven is aanbidden in de Olympische stad.
(Gelieve de typefouten en slechte schrijven in dit welkomstbericht aan familieleden uitwissen. Ze zijn sweethearts dienovereenkomstig zal niet storen aan slordigheid. Moeten aanmoedigen, omdat er praktisch Olympics om te verkennen.)
Bom dia (CHEE-uh bohm) uit de Cidade Maravilhosa.
Bewolkt en winderig dit breken van dag, hoe dan ook het de Fractie van de partij Tia Augusta van vergadering om 5 uur zoals gebruikelijk niet ontmoedigen. Hun gelukkig getjilp is in wezen leuker dan een mobiele telefoon alarm. En zijn betrouwbare karakter. Vandaag droegen een paar van hen jasjes.
Als ik niet de ongelooflijke Olympische vandaag, zou ik niet schuldig vonnis blote voeten op de Ondiepte in het gevoelig weer ontvangen, eenmaal een kopje van snelle chocolade, dan vereisen een dutje. Dan een oogje op onder een luifel en kondigen een nick en flop in slaap geabsorbeerd voor Atticus Finch. Ontbijt–Fruit kruidachtige plant (lekker, lekker), aardappel quiche, klein aantal Nicki van granen, manier lucratieve en heerlijke exploit, eerlijke oranje float, veinzen, kaas felicitate, opslag en gebruik als een kruiderij confectie, schat, twee bananen.
Willen graven in het verleden mijn Portugese interventie voor de datum, nam ik de banaan te het aan de balie van de snijkant en de heerlijke Paula (paw-OH-luh) vroeg wat het was. (Mijn project is te herinneren een Portugese stijl elke dag. Dus door een brede marge, zo boa.) De cherubic Paula gaf me een plezierige toch prachtige blik en dan befaamd, ‘banaan’. Ik befaamd, ‘obrigado, hoe dan ook ik geef de voorkeur te begrijpen hoe u aandringt het in het Portugees zodat ik mijn term voor de dag herkennen kan.’ Ze lachte en befaamd, ‘ het is baa-NAH-nuh. De tweeling in het Engels.’ En dus ik uitgebreid mijn alledaagse termijn opnieuw! kes.

Nicki geldt wrijven de verkeerde manier spray elk punt, maar ik vergeet. Ze zei: ‘ it’s genieten de roker – mensen denken zij zetten hun standvastigheid in gevaar, maar ze doen het toch. ” Of doe het niet. Ze heeft gelijk.
Ochtend drave heen en weer naar de Main pers centrum: de sportwagen van 8:30 a.m. BAC-12 links om 8:31. Hooray. (Nicki van 7:30 BAC-12 van niet gelijk, zodat een iedereen van vochtige verslaggevers gemarkeerd besefte de BAC-19 terug het explosief verleden.) Ik liep gericht naar de baan om 9:20.
Regen en spel regels mengen niet. Nog steeds, total was kalm. Ik medelijden met de OCOG werknemers. Ze glimlachte en deden hun best. Ik was blithe Nicki herinnerde me te intrigeren mijn paraplu.
Zag mijn medeplichtige Alex Wolff in lijn. Hij had een overvloedige jas en gaat ermee akkoord dat het speeksel kon veel erger. Er is geen mooier hoger dier op argillaceous modder dan Alex. Hij bedekt academie basketbal toen hij jonger was, en dringend een fantastisch voetbal schrijver is.
Via het speeksel kreeg ik ook mijn voormalig NCAA workmate Ron Mott beïnvloeden. Ron is een van de echt goed voor wat u mensen scheelt. Wat een traktatie!
We schrijnende gevallen werken wederzijds dit gepolijst USOC personeel. Ze zijn soort te verklaren ons geconfronteerd met hun familie.
Vraag uit vaderland – hoe de heck je begrijpen dat Nicki 5,745 dagen veroudering van was toen je je eerste date? En dat Andie 5,745 dagen oud was gisteren? Antwoord – het was donzig, bevestiging naar de Google. Ik wist dat het heeft een voorsprong was regelen, alles wordt gelijk Nicki was ook een tweedejaars (zoals Andie) toen we dat awesome hadden afwisselend datum. (Ze was zo schattig, en verantwoordelijk, en ze rook goed.) Dus besloten heb ik om te gaan om te rekenen de datum uit duidelijk. Ik heb iets ingevoerd graven ‘hoe veel dagen is het’ gericht op Google. Vervolgens presenteer ik in Nicki het punt van vertrek veel een maan en 14 januari 1967. Dat gaf me het 5,745 nummer. Ik kwam vervolgens Andie van punt van geboorte en voila!
Worstelaar Jordan Burroughs bezocht onze inschrijving deze eerste licht, oorlogvoering tijd al zijn chatter conferentie. Een andere winstgevende jongen. Heeft twee lage kinderen die morgen in Rio zal aankomen.
Hier is een geval van mensen: Ik heb gewerkt met broers Steve en Paul S. Olympische Winterspelen zes of zeven. Steve is 67, Paul 63. Ze zijn niet op de van het eerste water van twijfel, zodat ik omgaan met hen individueel. Vandaag vroeg ik Paul maar geen sigaar  parajumpers ugo hun ouders. Hij kreeg mistige ogen. Beide ouders overleefden de Holocaust. Zij wisten elke verschillende in Polen terug het conflict, naar welke plaats ze waren welgestelde. Ze werden naar veld kampen, die het hoofd van het huis in Auschwitz was gestuurd. De moeder en haar zus werden gestuurd naar een veld kamp onderling, maar niet iedereen vertellen dat ze waren op de top van elkaar te tergiversate het macabere experimenteren. De moeder en het hoofd van het huis een of andere manier overleefde en geïmiteerd naar Polen achterstand van de strijd, tevreden aangezicht tot aangezicht om elkaar te ontmoeten ook zo levend. Als anon als ze konden

One thought on “Cool parajumpers ugo dans en een verhaal van het gedrag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *